Търсите учител, треньор или школа? Иновативната платформа УЧИТЕЛИ БГ дава информация за всичко това:

В забързания свят, в който живеем, информацията е безценен ресурс. Всеки родител знае колко често се налага да проучва възможностите с цел най-правилния избор – било то коя детска градина да посещава детето, в кое училище да учи, при кой треньор да бъде записано на плуване или дори в кой детски кът да отпразнува рождения ден на своя син или дъщеря.

Днес ще ви разкажем за една много полезна и доста функционална онлайн платформа, която може да се окаже незаменим помощник за всяко семейство с деца, както и за всеки преподавател или образователна институция.

Това е сайтът УЧИТЕЛИ БГ, за който може би сте чували, а ако не сте – време е да го посетите. Особено, ако искате бързо и лесно да откриете контакти на учител, треньор, детегледачка, детски психолог, училище, занималня, детска градина, ясла, курс, школа, детски кът или спортен център.

За родители

Сайтът дава достъп до богата база данни и възможност за търсене по категория, населено място и дори по име на съответния преподавател/организация. Ако например искате да прекарате вечер навън и бързо се нуждаете от детегледачка, чрез търсачката в Uchiteli.bg можете да намерите такава във вашия район, да отбележите дали да бъде мъж или жена, да посочите предпочитана възраст и т.н.

По същия начин имате достъп до база данни с детски психолози, треньори и преподаватели по различни дисциплини, които може да отсявате по избрани от вас критерии – локация, снимка, предмет на дейност/обучение, цена, квалификация, стаж и др.

За преподаватели

Освен за майки и татковци, платформата е полезна и за самите преподаватели и специалисти, както и за учебни заведения и школи. Регистрирайки се в сайта, те получават достъп до широка аудитория от родители, които биха могли да потърсят техните услуги за уроци индивидуално или в група.

Оценяване и рейтинг 

Целта на тази опция е да се даде обратна връзка от страна на потребителите, които вече са използвали услугата на даден специалист/организация. Ако например сте доволни от услугите на учителя по английски, намерен чрез платформата, можете да дадете своя глас след еднократен клик върху линка „Харесвам“ намиращ се под профилната снимка на учителя или да оцените съответната услуга с рейтинг от 1 до 5.

Какво друго предлага платформата?

Освен че се явява ценен посредник между родители и преподаватели, сайтът предлага и още куп други полезни функции. Можете например да участвате в анкети и дори самите вие да предложите такива по интересуващи ви теми.

Налице са и други полезни секции като „Новини“, където се публикува актуална информация от сферата на образованието, както и рубриката „Интересни“ с богат набор от статии за родители, учители и специалисти

Заплаща ли се?

Регистрацията в Uchiteli.bg е безплатна. Преподаватели, психолози, образователни институции, школи, треньори и т.н. отбелязват типа дейност при регистрация, като допълнително могат да поискат един месец безплатен абонамент за тест. След като получат запитване от потребител за техните услуги е нужно да активират платени преференции като това да излизат на по-челни позиции, да имат видимост на своите контакти за всички потребители и т.н.

Сайта УЧИТЕЛИ БГ е също така ценен инструмент да популяризирате своя уеб сайт, и той да придобие по-висок ранг в интернет търсачките.

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK


Коментарите са изключени.