Забавления и творчески занимания за деца по време на „Въздухария“ 2017

Специални активности, подходящи за деца, ще съпътстват програмата на „Въздухария“ тази година, който ще се проведе на 8, 9 и 10 септември в Сопот. Всички малчугани са добре дошли заедно със своите семейства, за да се забавляваме заедно по време на фестивала на свободния полет.

Фестивалната зона, разположена върху Манастирската поляна в Сопот, ще посрещне малките въздухарци и техните семейства със специално изграден детски кът. Освен това в зоната (до станцията на лифта) е разположен и плувен басейн, който ще зарадва любителите не само на въздушните, но и на водните забавления.

Едно от най-цветните предизвикателства на „Въздухария“ – Карнавал във въздуха, също приветства участието на смели хлапета. Идеята на карнавала е, желаещите да полетят в тандемен полет да се пременят в цветни, щури, забавни костюми и/или аксесоари, като помислят за украсата и на своя пилот, с които да полетят във въздуха. Най-харесваните участници в карнавала ще бъдат наградени с приключенски награди.

Циркови артисти от трупите на „Играчка-плачка“ и „Combino Circus“ ще демонстрират своите умения по време на фестивала. Те очакват децата за различни представления, които ще подобрят още повече фестивалното настроение.

Тъй като „Въздухария“ е фестивалът, който иска да привлече вниманието на малчуганите и да ги запознае с различни активности, освен с въздушни спортове, малките посетители ще могат да се запознаят и с изкуството на кунг-фу. Артистичните си заложби децата ще могат да покажат и развият по време на организираната работилница „Да оцветим света с любов“.

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK


Коментарите са изключени.