Виж как са изглеждали световните лидери като деца и тинейджъри

Всеки някога е бил дете, дори и те

Някога и те са били млади

Дейвид Камерън

Дейвид Камерън е роден на 9 октомври 1966 г. в Лондон. Бащата му е далечен потомък по извънбрачна линия е на крал Уилям IV (1830-1837 г.).
Дейвид Камерън
Детството му преминава в благосъстоятелен семеен дом, по-късно той е изпратен в училището, в което учат принцовете Едуард и Ендрю, а след това в елитния колеж Итън, където от векове се формира елитът на Великобритания. Започва да учи в Оксфорд през 1985 г. Днес е министър-председател на Великобритания.

Ангела Меркел 

Ангела МеркелАнгела Меркел е родена в Хамбург на 17 юли 1954 г. в семейството на евангелския теолог Хорст Каснер и на учителката по латински и английски език Херлинд Каснер. През 1961 година се записва в политехническата гимназия в Темплин. Малцина знаят, че първата й любов са точните науки като физика и математика. Меркел завършва физика в Лайпцигския университет. Днес тя е една от най-силните жени в света.

Борис Елцин

Борис ЕлцинБорис Елцин е роден на 1 февруари 1931 година в Бутка, Свердловска област. Един ден този очарователен младеж ще стане първият президент на Руската федерация. По времето на СССР е президент на Руската република. Непосредствено след разпадането на СССР заема ръководния пост на Руската федерация. Избран е за президент за 2 последователни мандата. Умира на 76 години на 23 април 2007 година.

Дилма Русев

Дилма Русев
Това момиче също един ден ще бъде една от на-влиятелните хора в света. Тя е родена на 14 декември 1947 година Белу Оризонти, Минас Жерайс, Флаг на Бразилия Бразилия. Нейният баща Петър Русев е от Габрово и е близък приятел на Елисавета Багряна. Днес тя е президент на Бразилия.

Дмитрий Медведев

Двитрий Медведев
Този пънкар един ден ще бъде президент на Русия. Това е Дмитрий Медведев.

Бил Клинтън 

Бил Клинтън
Още един бъдещ политик от световна величина, който и до днес се интересува от музика и най-вече от джаз. Това е Бил Клинтън, 43-я президент на Съединените американски щати. Днес към Белия дом се е запътила и неговата съпруга Хилъри.

Владимир Путин

Владимир Путин
Владимир Путин, този свенлив младеж един ден ще бъде президент на Русия и то три пъти.

Башар Асад

Башар Асад
Това момче е Башар Асад. Днес той е президент на разтърсваната от войни Сирия. Докато е дете страната му изглажда по съвсем различен начин.

Бенямин Нетаняху

Бенямин Нетаняху
Този буен младеж е Бенямин Нетаняху. Един ден той ще стане 9-я министър-председател на Израел от април 1996 до май 1999 година.

Джордж Буш

Джордж Буш
Това е бъдещият 43 президент на САЩ Джордж Буш. На младини е бил добър спортист. Заради това след колежа е приет за пилот на самолет.

Джъстин Трюдо

Джъстин Трюдо
На север от САЩ, в по-свободна Канада – това е Джъстин Пиер Джеймс Трюдо. Един ден този юноша ще бъде 23-и министър-председател на Канада. Той е един от малкото политици, които имат татус и не го крият. Пробвал се е ина боксовия ринг, при това само 7 години преди да поеме кормилото в Канада. Трюдо дори не крие, че е събрал 1500 долара, правейки стриптийз по време на благотворително събитие през 2011 г.

Алексис Ципрас

Алексис Ципрас
Един друг бохема – Алексис Ципрас. Днес това момче ще бъде премиер на съседна Гърция.

Франсоа Оланд

Франсоа Оланд
Франсоа Оланд – обран като визия и крачещ на широко.

Барак Обама

Барак Обама
Малкият все още Барак Обама, бъдещият президент на САЩ.
Източници:
kanal3.bg
Fishki,net