„Аз, проклетникът“ се завръща по кината с 4-ти епизод през юли

аз проклетникът 4

През последното десетилетие филмите от поредицата „Аз, проклетникът“ са се утвърдили като еталон за качествено семейно забавление, а миньоните са безспорни любимци на децата (а и на родителите). От 5 юли идва време за нещо още по-вълнуващо! Жълтурковците се завръщат, готови да преминат в следващата фаза на еволюцията си с „Аз, проклетникът 4“.

Тази нова глава в историята на Гру и неговите верни помощници ни представя мегаминьоните – създания със суперсили, резултат от експериментален серум, разработен от Антизлодейската лига. Както може да се очаква, тези мегаминьони са не само по-мощни, но и способни да създадат още повече хаос. Въпросът е дали Гру ще успее да ги държи под контрол, особено когато самият той има множество проблеми на главата си.

Филмът е едно незабравимо приключение, изпълнено с неспирен екшън, много хумор и множество попкултурни препратки. „Аз, проклетникът 4“ предлага нещо за всеки – от децата до възрастните, и вероятно е най-добрият филм от поредицата досега.

Една от причините „Аз, проклетникът“ да е най-успешният анимационен франчайз в историята е именно способността му да забавлява и трогва едновременно. Новият епизод не прави изключение, като ни напомня за важността на любовта и семейството.

Режисьор на „Аз, проклетникът 4“ е Крис Рено, познат от предишните филми в поредицата и „Сами вкъщи“. Ко-режисьор е Патрик Делаж, участвал в създаването на „Ела, Изпей! 2“ и „Сами вкъщи 2“. Сценарият е дело на Кен Даурио и Майк Уайт, а продуценти са Крис Меледандри и Брет Хофман, известни със своята работа по „Супер Марио Bros.: Филмът“.