Представяме ви рецепта на холистичния нутриционист Магдалена Пашова от книгата й „По-здрави бебета. Всичко за храненето от раждането до 2 години“. Ето как с тази рецепта да приготвим миш-маш на бебето:
Необходими продукти:
• 1 малка глава лук
• 1 чушка
• 1 настърган домат
• 1 яйце
• 3–4 стръка магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете лука, чушката и магданоза на ситно. Разтопете малка бучка гхи в дълбок тиган и задушете лука за 3–4 минути. Добавете чушката и гответе още 1–2 минути. Изсипете в тигана настъргания домат, изчакайте да заври и оставете да къкри на тих огън 7–8 минути до сгъстяване. Разбийте яйцето и го прибавете към миш-маша заедно с нарязания на ситно магданоз. Гответе още 2–3 минути.