Безплатни посещения по време на Дни на отворените врати в Айкидо Доджото

Спортен клуб Айкидо ДОДЖОТО кани всички бъдещи Айкидоци между 4 и 14 години и техните родители да опознаят света на Айкидо с безплатни пробни посещения. 

Отворените врати ще се проведат в периода 12 септември – 30 септември по време на редовните часове в школата а 22 септември Доджото няма да работи).

Местата в групите са ограничени и е нужно предварително записване. 


Разгледайте актуалния график на: www.dojoto.org/schedule-and-prices и запазете безплатно посещение за своето дете на тел. 0883 323 874  или на: www.dojoto.org/registration

Какво е Айкидо в ДОДЖОТО и какво отличава школата?

Айкидо е бойно изкуство, което ни учи да бъдем по-добри като се борим не с другите, а с лошите черти в себе си. В ДОДЖОТО допълваме тази концепция с авторска методика за цялостно възпитание и развитие на личността във всички нейни аспекти:

ТЯЛО – Базовите тренировки по Айкидо обогатяваме с кондиционни упражнения, които развиват равномерно цялото Тяло и градят отлична двигателна култура.

УМ/ ДУХ – Разработваме авторски материали за историята и философията на бойното изкуство. Освен че развиват общата култура, беседите посяват ценности у малките деца. 

ОТНОШЕНИЯ – В Доджото не се борим с другия, борим се за хармонията между нас. Упражненията се изпълняват по двама, за да се учим да бъдем партньори и заЕдно.

ЕМОЦИИ – Освобождаваме се от натрупаните емоции, като ги преобразуваме в действие. Самоконтролът е нужен, за да владеем емоцията, вместо тя – нас.

ХАРАКТЕР –  Чрез трудностите, които поставяме на Айкидоците, засилваме тяхната воля и вила да се справят. Труд, постоянство и старание са предпоставки за развитие.

Всичко това не може да бъде обяснено с думи. Затова каним заинтересованите да ни посетят и да се запознаем на място. С цел адаптация, децата между 4 и 6 години първо гледат, след това участват, а по-големите деца над 7 години могат направо да участват в тренировките. 

Децата, които са преминали през пробните посещения, могат да продължат като начинаещи в школата. През месец март откриваме НОВИ ЧАСОВЕ и ще се радваме да приемем още деца, които искат да бъдат по-здрави, по-силни и по-дисциплинирани.

Редът в ДОДЖОТО е специфичен. Преди да посетите школата е добре да се запознаете се с обстановката на: https://www.dojoto.org/pyrvo-poseshtenie