Безплатни посещения в Айкидо Доджото през целия месец март

Айкидо ДОДЖОТО откри своята нова база в София в кв. Манастирски ливади и кани своите бъдещи Айкидоци между 4 и 14 години на дни на безплатни пробни посещения по време на ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ през целия месец Март! 

За кого е подходящо?

Деца между 4 и 14 години, момичета и момчета, които имат мнооого енергия и искат да стават по-добри от себе си!  


Какво е Айкидо в ДОДЖОТО и какво отличава школата?

Айкидо е бойно изкуство, което ни учи да бъдем по-добри, като се борим не с другите, а с лошите черти в себе си. В ДОДЖОТО допълват тази концепция с авторска методика за цялостно възпитание и развитие на личността във всички нейни аспекти, а именно:

ТЯЛО – базовите тренировки по Айкидо се обогатява с кондиционни упражнения, които развиват равномерно цялото тяло и градят отлична двигателна култура.

УМ/ ДУХ – в Доджото са разработили авторски материали за Историята и Философията на бойното изкуство. Освен че развиват общата култура, беседите възпитават ценности у малчуганите. 

ОТНОШЕНИЯ – в Доджото децата не се учат на борба с другия, а на борба за хармония помежду им. Упражненията се изпълняват по двама, което учи на това да бъдем Партньори и заЕдно.

ЕМОЦИИ – освобождаване от натрупаните емоции чрез преобразуването им в действие. Самоконтрол за овладяване на емоцията, вместо тя да владее нас. 

ХАРАКТЕР –  чрез трудностите, които треньорите поставят на Айкидоците, се засилва тяхната Воля и Сила да се справят. Набляга се на труд, постоянство и старание като предпоставки за развитие.

Всичко това не може да бъде обяснено с думи. Затова от ДОДЖОТО каят заинтересованите да ги посетят и да се запознаят с тях на място. Ако детето е по-притеснително, може първо само да гледа, а ако е по-смело – направо да участва в тренировката. Родителите са с децата през цялото време и наблюдават урока, а след това могат да зададат своите въпроси на преподавателите.  

Научете повече и запазете безплатно пробно посещение за своето дете на: dojoto.org