Детски рожден ден с фокуси и циркови артисти? Възможно е – с Lily Rose Melody!

Наближава рожденият ден на вашия господин или госпожица? Чудите се какво да бъде партито и искате нещо по-различно? Ето една идея за нестандартен, забавен и незабравим рожден ден в столичния детски клуб Lily Rose Melody.


Местенцето е кокетно, уютно и макар да не е с големи размери, предлага наистина чудесни идеи за празника на вашия господин или госпожица. Освен това е на доста централно и удобно място, така че да бъде лесно откриваемо за всички гости

Рожден ден „На цирк“

От Lily Rose Melody предлагат различни варианти за детски рожден ден, но това, което заслужава особено внимание и е наистина различно и нестандартно, е детският рожден ден с цирков сценарий. Малчуганите могат да се насладят само тук на забавна шоу програма за деца и възрастни с фокуси и елементи от цирковото изкуство.

А какъв по-добър подарък за специалния ден на рожденика от това да преживее нещо запомнящо се?

По време на спектакъла децата са настанени удобно на столчета,  подредени амфитеатрално с възможно най-добра видимост, за да са на крачка от събитието.  Те не са просто статични наблюдатели, те са асистенти, които участват в цирковите номера и  демонстрират неподозирани умения  като въртят чинии на лост, имат възможност да се докоснат до жив заек, който изскача от пламтящи огньове и затаяват дъх  при танц с пирамида от кристални чаши, балансирани само с уста. И всичко това e само малка част от 45-минутното вълшебство.

Шоуто няма да е истинско без височайшото участие на негово величество родителя или накратко казано – игра с публиката. А главен асистент-помощник остава „виновникът“ за събитието – рожденикът.

От детски парти център Lily Rose Melody вече предлагат и 3 нови партита като част от цирковия спектакъл:

  • Факирско шоу за смелчаци! Истинско цирково представление, с невиждани досега номера: танц върху стъкла, огньове, кристали, кинжали. На гости идва Змийчока Чоко!
  • Пееща Кралица Елза, която завихря огнени стихии и нестихващи бури и урагани.
  • Танцьорката Алекс със светлинно шоу на пълна Луна и огнени танци на свещи.

абра кадабра сим салабим и нека чудото да стане и незабравимият рожден ден да се превърне в истинска циркова магия!

За контакти:

Детски парти център Lily Rose Melody
Гр. София, ул.”Средна гора” 89
Тел,: +350 899 253515
http://lilyrosemelody.com

ВИДЕО: