„Костенурките нинджа“ превземат големия екран на 11 август

Костенурките нинджа: Пълен хаос

Костенурките нинджа – заглавие, което не се нуждае от представяне, защото не само за днешните деца, но и за техните родители това е любима анимация от телевизионния екран. Но ето че Донатело, Рафаело, Леонардо и Микеланджело вече се пренасят и в киносалоните, при това в една доста сполучлива, забавна и оригинална анимация, която си заслужава да изгледате заедно със своите хлапета.

Костенурките нинджа: Пълен хаос е незабравимо приключение и ни предлага огромна доза смях и носталгични нотки, които завладяват и трогват зрителите от всички поколения.

Филмът ни среща с четиримата герои-нинджи, чието най-голямо желание е да бъдат приети като нормални тийнейджъри. Излизайки от годините на изолация, братята се впускат в героично търсене на признание в човешкия свят. С помощта на новия си съюзник Ейприл О’Нийл те се изправят срещу загадъчна престъпна мрежа и сблъскват със злодеи, за които дори не са подозирали. Докато противниците им заплашват да потопят града в хаос, костенурките се движат в свят на сенки и опасности, като използват уникалните си способности, остроумие и работа в екип, за да навигират в дълбоки води и да спасят отново положението.

В ексклузивното видео зад кадър се запознаваме отблизо с майсторството и творческата изобретателност, които са били необходими, за да оживеят емблематичните герои. Стилът на анимацията умишлено бяга от шлифования дизайн и залага на щрихи, цветове и драскулки, които силно напомнят на ръчно рисувани.