Най-добрите приятели на мама

irobot pic

Да си родител е отговорна, сложна и енергоемка задача. Поне така си мислим ние – майките и татковците, често улисани в ежедневните си дейности и напрежение. Тревожим се дали са здрави, нахранени, облечени, изучени и какво ли още не. А децата ни всъщност искат просто да бъдат обичани и да споделяме времето си с тях. Да, толкова е просто!

И понеже мама има много задължения и малко свободни минути, то тя има нужда от помощници, които да й позволят да бъде по-дълго с децата.

Помощниците на мама вкъщи

Замисляли ли сте се какъв би бил животът ви без пералня, хладилник, бързи котлони или съдомиялна? Електроуредите са навлезли толкова много в бита ни, че не усещаме как полека-лека не можем да си представим дните без тях. Те ни спестяват време, отменят ни напълно в иначе трудоемки задачи; осигуряват ни комфорт.

Помощниците на мама са всички онези малки и големи предмети, които й дават възможност да прекара повече щастливи мигове със семейството. Докато пералнята се справя с калта по панталоните, мама може да чете приказка. Докато съдомиялната се бори с чиниите и тиганите от вечерята, мама пожелава лека нощ с прегръдка, целувка и внимание. Може би именно затова малките дечица толкова обичат тези мигащи, светещи и пълни с копчета устройства!

Роботът – приятел

Мама обаче си има и приятели, които не само и помагат, но и забавляват децата. Това са роботизираните прахосмукачки и подочистачки на iRobot. Те работят напълно самостоятелно. Почистват меките и твърди подови настилки, докато семейството играе, гледа филм или се разхожда в парка. Да, роботите се грижат за вашите настилки дори и във ваше отсъствие, а прахосмукачките Roomba се връщат сами на зарядната станция след като приключат със задачите си.

Роботите, приятели на мама, могат да се скрият под леглото и да намерят там скрити съкровища. Ще се мушнат под скриновете и бюрата, за да почистят идеално и на най-трудно достъпните места.

Сериите прахосмукачки Roomba се справят дори с дебелите до 2 см килими. Те първо ще ги разрошат с четките си, а после ще изсмучат дори най-дълбоко заседналите прашинки. Можете да ги насочвате с дистанционно управление (което се закупува допълнително) и така да превърнете почистването в забавление, а малчуганите в помощници на робота.

Спестете си часовете досадно почистване и освободете време за истински важните неща. Доверете се на iRobot – роботите, които вършат работата вместо вас!

https://www.youtube.com/watch?v=ip5u5ToTrzQ

Comments are closed.