Събития за деца на 1 юни 2019 – Плевен

Къде да заведем детето на първи юни, ако сме в Плевен? Ето какви събития и забавления за деца се предвиждат по случай Международния ден на детето в Плевен:

Детски баскетболен празник по случай 1 юни в Плевен

Спартак Плевен организира детски баскетболен празник. Събитието ще се проведе на 1 юни (събота) от 9.30 ч. в зала “Балканстрой”. В празника ще се включат всички формации от школата на клуба, от най-малките до 18-годишните. За присъстващите ще има музика, лакомства, награди и много баскетбол.

Плевенската Панорама с безплатен вход за децата на 1 юни 2019

Подарък са приготвили за малките плевенчани и гости на града от Регионалния военноисторически музей – Плевен за 1 юни. В празничния ден входът в Панорама „Плевенска епопея 1877 г.” ще бъде безплатен за деца и учащи до 18 г.


„Приказки без край“ с премиера в Плевен за 1 юни

Най-малките актьори от детската театрална студия са готови с новия си спектакъл „Приказки без край“ , който включва две части: „Грозното патенце“ по Ханс Кристиян Андерсен и „Анини приказки“ от Стефан Цанев. Представленията ще бъдат на 1 юни от 16 и 19 часа и на 2 юни от 19 часа в Драматично-куклен театър „Иван Радоев“.

Малките актьори искат да поздравят всички плевенски деца за Празника и да ги поканят на Театър.

Викторини и увлекателни игри пред ДКТ „Иван Радоев”

В 10.30 часа в съботния ден възпитаници на детските градини в танцови костюми и костюми на приказни герои ще се съберат пред ДКТ „Иван Радоев”, където ще има викторини и увлекателни игри. От там в 11:00 часа по пешеходната зона ще тръгне карнавалното шествие, предвождано от мажоретките на СУ „Иван Вазов”.

1 юни в Градската градина в Плевен

В 10:00 часа на 1 юни в Градската градина Ученическата спортна школа организира разнообразни спортни занимания на открито. След като шествието пристигне, ще започне подготвена от школите, ансамблите и творческите колективи при Центъра за работа с деца програма.

1 юни в МОЛ Плевен

Денят на детето ще бъде щур в Детски Център „Щуроландия“ – Плевен в Панорама мол. Ето и програмата за празника:
11:00 – 15:00 ч. „Болница за мечета”, инициатива на Асоциацията на студентите – медици в България
15:00 – 17:00 ч. Party с детска дискотека и специалното участие на Мини Маус!
От 17:00 – 17:30 ч. Рисуване на личицата.