Какво се случва, когато едно тригодишно дете облече майка си?

Какво се случва, когато едно тригодишно момче избере дрехите, в които да се облече неговата майка? Със сигурност резултатът ще е доста изненадващ, за мнозина – дори шокиращ. Но пък знае ли човек, понякога децата, чрез своята нестандартна логика, могат да сътворят истинска модна находка. Американската актриса и популярен блогър Самър Белеза решава да направи именно такъв експеримент и да остави тригодишния си син да взима решенията за облеклото й в продължение на една работна седмица. Ето резултатът:

ДЕН 1:
„Първоначално всичко ми се струваше чудесно: трябваше да нося моята тениска с лика на Боб Дилън, сива пола и чоропогащник. Тъкмо си мислех, че този тоалет ще ми стане любим, когато синът ми посочи бежовите обувки…“

1

ДЕН 2:
“Това като че ли беше най-любимият ми ден. Тъмен клин на бели точки и тениска с Мики Маус… Мисля, че се превърнах в Мини.”

2

ДЕН 3:

“Да си призная – беше ми неудобно да се покажа навън в този вид, но за моя изненада, никой не ме гледаше странно. Вместо това, получих комплимент от една жена, която много хареса чорапите ми.”

3

 

ДЕН 4:

“Този тоалет вече си беше истинско предизвикателство. Синът ми реши да избере три блузи.. и това беше всичко. Казах му, че не мога да изляза навън само по блузи и му предложих да размени една от тях с панталон.”

4

 

„Също така ми донесе обувки от килера. Не мисля, че забеляза, че всъщност са различни.

5

 

ДЕН 5:

„Синът ми избра тази блуза, защото има стралички върху нея, а той обожава стрели. Потърси ми и панталони, които също да имат стрели, но не откри и трябваше да се задоволи с обикновен чифт дънки. Изнамери и два ботуша, единият гумен за дъжд, а другият – кафяв. След това ме погледна и попита: „Приличат ли си достатъчно?“

7

Източник: Boredpanda.com