„Вълшебното Борче“ организира безплатно арт ателие за деца

WorkShop MagicPineTree

На 8 септември 2016 г. в частна детска градина и ясла „Вълшебното Борче“ ще се състои отворено арт ателие за деца от 1 до 7 години под мотото „Летни приключения“. По време на събитието малчуганите ще могат да играят и творят, а родителите ще се запознаят с атмосферата на градината, както и заниманията и методите на обучение, които се предлагат там.


„За нас творчеството на децата е с водещо значение за всяко едно занимание. Чрез него ние се стремим да развиваме тяхното въображение, емоционална стабилност и индивидуалност. Ето защо арт ателието е най-естественият начин да представим атмосферата на градината“, споделят основателите на детското заведение.

„Вълшебното Борче“ е частна детска градина и ясла за деца от 1 до 7 години с ранно чуждоезиково обучение. Ежедневните занимания по направления в детското заведение се водят от двама педагози и един психолог. Децата там се заобиколени от грижите и вниманието на медицински специалист, който осигурява спокойствието, че те са здрави и се чувстват добре, спортните игри и движението пък са поверени на учител по спорт.

Арт ателието е безплатно и ще се проведе на 8 септември от 18 ч. в цветния двор на детска градина и ясла „Вълшебното Борче“, намираща се в гр. София, кв. Полигона, бл. 40 (в близост до Mr Bricolage и The Mall).

Повече информация можете да намерите ТУК