Включете се в нашата игра и спечелете чудесна книжка с приказки за 1 юни

приказки ПАН

Нашата нова игра е посветена на Деня на детето – 1 юни. Чрез нея ще можете да спечелите илюстрирана книжки с прекрасни приказки, предоставени от Издателство ПАН, която да подарите на вашия син или дъщеря по случай празника. За участвате е нужно само да отговорите на въпроса Коя е вашата любима приказка от детството, която с удоволствие бихте прочели на своето дете”.

Четирима от вас, дали отговор и изтеглени чрез жребий, ще получат една от книжките “52 български приказки с любими приказни герои” или “52 приказки за лека нощ с любими приказни герои” (по избор).

 

Условия за участие:

  • Период на играта: от 25 май до 29 май 2016 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под тази публикация или под поста на играта във Facebook
  • Четирима от участниците, дали отговор, ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 30 май 2016 г

 

За  наградите:

български приказки52 български приказки с любими приказни герои

52 приказки за 52 седмици от годината! С тази красиво илюстрирана книга всяко дете, което вече може да чете, ще навлезе в света на българските народни приказки. Тя е истинска съкровищница от образи и приказни сюжети. Баба Меца, Зайо Байо, Косе Босе, Нероден Петко, Хитър Петър и още толкова много… Всички са тук, а приключенията им са разказани като за начинаещи читатели. Как изглеждат могат да се видят от илюстрациите, както и на последните страници, отделени само за образите на главните герои. Прекрасна книга за първата детска библиотека!

приказки за лека нощ52 приказки за лека нощ с любими приказни герои

Тази чудесна книга съдържа 52 приказки за лека нощ. Текстовете са внимателно адаптирани за деца, които правят първите си опити в четенето, а образите на основните герои в края на книгата помагат на малките читатели да станат и сладкодумни разказвачи. Краткият вид на тези приказки ще ги направи любимо четиво за лека нощ. Всяка страница пренася малките читатели в чудния свят на принцеси и принцове, на джуджета и феи… Така тази книга се превръща във вълшебен мост към света на сънищата. Красивите цветни илюстрации дават възможност на децата по-лесно да си представят героите и увеличават удоволствието от четенето. Прекрасна книга за първата детска библиотека!

 

Comments are closed.