Започват специални видеоуроци за външното оценяване за 4-ти и 7-ми клас

Те ще са с безплатен свободен достъп за ученици, учители и родители

Издателската група „Просвета“ започва от днес излъчването на специалните видеоуроци за подготовката на учениците за националното външно оценяване в края на четвърти клас и на седми клас, съобщиха от издателството.


От 14.00 часа днес е урокът по български език и литература за четвърти клас, който ще бъде воден от Поли Рангелова – начален учител в 137-мо Средно училище „Ангел Кънчев“ в София.

Както досега, видеоуроците уроците ще се излъчват, освен на сайта на „Просвета“, и на страницата на издателството във Фейсбук – www.facebook.com/PROSVETA.BG/. Те ще бъдат достъпни свободно за всички ученици, учители и родители, които проявяват интерес.

От издателството информират и за часовете, в които ще се излъчват уроците до края на седмицата. На 22 април от 14.00 часа е урокът по български език и литература за седми клас.

На 23 април от 14.00 часа е урокът по математика за четвърти клас, а на 24 април, отново от 14.00 часа, ще бъде излъчен урокът по математика за седми клас.

Освен за националното външно оценяване, „Просвета“ продължава да подготвя и излъчва видеоуроци за първи-седми клас, които не са свързани с важния изпит, но са в помощ на дистанционното обучение на учениците по останалите учебни предмети. Г

Графикът за тях учениците може да видят на сайта: https://www.prosveta.bg/grafik-onlain-uroci-s-uchitel  .