Две седмици безплатен достъп до детското приложение Kidamom от VIVACOM

kidamom приложение деца

Само през юни и юли всички клиенти на VIVACOM, които имат деца на възраст между 3 и 12 години, ще могат да тестват безплатно видео платформа за деца Kidamom. Желаещите родители трябва единствено да вземат своята скреч карта с промо код от магазините на телекома. Така ще получат двуседмичен достъп до пълната функционалност на приложението, предлагащо анимационно и образователно съдържание за деца и семейства с разнообразие от над 1000 филмчета.


Когато безплатният тестови период приключи, всеки клиент ще има възможност да си осигури едногодишен достъп до Kidamom само за 20 лв., вместо стандартната цена от 60 лв. За целта трябва да закупи едногодишна карта от магазин на VIVACOM или да заплати абонамент през VIVA Apps. Потребителите, които се възползват от промоцията до края на месец юли, ще участват в томбола с награди – 3 ваучера за онлайн пазаруване на стойност по 50 лв. в онлайн магазина на Kidamom – Kidaland.com.

Платформата Kidamom предлага озвучени на български език анимационни и образователни филмчета. Съдържанието включва едни от най-обичаните детски сериали, като „Маша и Мечока“, „Овцата Шон“, „Чък и приятели“, „Трансформърс: Роботи – спасители“, „Франклин“, както и видео поредици на BBC, увлекателни уроци по математика и други. Съдържанието е достъпно само онлайн, а специалната функция „Родителски контрол“ дава възможност за ограничаване на времето за гледане на децата, както и за създаване на профили на няколко отделни малчугана със свои собствени предпочитания към видеата.