Събития за деца на 1 юни 2015- Русе

русе

Празникът на детето в Русе ще се проведе до Вазата в Парка на младежта. Програмата на 1 юни ще започне от 16:30 часа с участието на деца от вокална група „Приста“ с ръководител Доротея Бальовска и деца от танцови състави с ръководител Пенка Филипова. От 17 до 18 часа аниматорна група „Веселяците“ ще направи голямо детско парти с игри, викторини, награди, а от 18 часа, когато е и официалното откриване, малчуганите и техните родители ще имат възможността да се насладят на парад на 50 приказни героя – Дисни принцесите, Монстър хай, Супергерои, Червената шапчица, Пирати, Вещици и много други, познати от детските книжки.


От 18:30 до 19 часа всички присъстващи деца и родители ще имат възможност да се снимат на обособените места със звезди – „Алеята на приказките и славата“ с най-любимите и обичани от тях герои. За финал на събитието всички деца заедно ще си направят детска приказна дискотека.

На този ден ОДЦКИ-Русе ще проведе традиционно в 10:30 часа концерт пред Доходното здание, а в следобедните часове ще има много игри, изненади, песни и танци в кв. „Дружба“.