Спечелете семейна или детска фотосесия с професионален фотограф

visper2
Фотограф: Мирослава Дерменджиева

Семейните снимки са нещо много специално – те ни носят скъпи спомени и запечатват завинаги моменти, които никога няма да се повторят. За да се случи това обаче е важно не само да сложим снимката в семейния албум, но и тя да е заснета с талант, професионализъм и настроение.

Нашата нова игра ви дава възможност да си спечелите професионална фотосесия във Vesper photo studio с фотограф Мирослава Дерменджиева. А за да участвате е нужно само да натиснете бутона „Харесвам” под публикацията с играта във Facebook. Един от всички участници ще бъде изтеглен чрез жребий и ще спечели професионална фотосесия по избор – детска или семейна.

Условия за участие:

Период на играта: от 18 януари до 25 януари 2016 г.

Печелившият участник ще бъде изтеглен чрез жребий и обявен на сайта Roditel.bg на 26 януари 2016 г.

мирослава дерменджиева фотографЗа Vesper photo studio:

Vesper photo studio предлага възможност за разнообразни типове фотография: портретна, детска, художествена, модна и семейна. Студиото е оборудвано с водещата швейцарска техника BRONCOLOR и е първото студио, което използва най-новата иновация на BRONCOLOR – импулсното осветление siros 800s, даващо възможността да се контролира чрез ipad и iphone. BRONCOLOR се отличава с изключителна прецизност по отношение на качеството на светлината.

Мирослава Дерменджиева е фотографът, който реализира проектите на Vesper photo studio. Мирослава възприема фотографията като изкуството и съчетава в работата си хармония, естетика, емоция и техника за всяка фотосесия.

Адрес: Vesper photo studio, гр. София, бул.България, Комплекс Бокар бл.39

За контакти: 0898 443 403, md@vesperbg.com