Спечелете езиков курс за деца в English Language Centre

За Деца_logo ELC_v3

За много родители чуждоезиковото обучение на детето е от водещо значение, тъй като изучаването на английският език се превръща в повече от необходимост в съвременния свят.


Ето защо, нашата нова игра, част от есенната ни инициатива „Време за училище” е посветена именно на чуждоезиковото обучението при най-малките. Чрез нея ще имате възможност да спечелите ваучер за курс по английски език за своя син или дъщеря, предоставен от English Language Centre (ELC) в гр. София.

За да участвате в играта е нужно да отговорите на въпроса: В тясно партньорство с коя международна езикова школа работи езиковото училище English Language Centre?”

Условия за участие:

Период на играта: от 1 септември до 8 септември 2015 г.

Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под настоящата публикация или под поста на играта във Facebook.

Един от участниците, дал верен отговор и изтеглен чрез жребий, ще спечели езиков курс за деца при условията, описани по-долу

Печелившият ще бъде обявен на сайта Roditel.bg на 10 септември  2015 г.

 

Условия на ваучера:

Ваучерът-награда от играта включва безплатен езиков курс за едно дете на възраст от 5 до 15 години, което ще може да изучава английски език, без значение от нивото му на владеене на езика.

Езиковият курс обхваща пълен семестър от 60 учебни часа, считано от октомври 2015 до февруари 2016 (за 4 месеца).

Ваучерът включва всички учебни материали, необходими за провеждане на курса.

 

За English Language Centre (ELC):

elc-logoEnglish Language Centre (ELC) е езиково училище базирано в София, което умело съчетава западен мениджърски опит с професионализма на висококвалифицирани български преподаватели.

English Language Centre предлага езикови курсове по английски и други чужди езици за деца и възрастни, в групи и индивидуални уроци, онлайн обучение и фирмени обучения на служители.

За да отговори на различните специфични нужди,  English Language Centre предлага учебни групи на различи нива – от начинаещи до напреднали. Акцентира се върху развиване умението за свободно владеене на езика чрез четене, писане, слушане и разговор, както и точността чрез граматика, лексика и произношение.

Напредъкът на курсистите се проследява с тест в края на обучението, като успешно представилите се получават сертификат според Европейската Езикова Рамка.

www.elc.bg

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО: В следващата игра с награди, част от есенната инициатива на Roditel.bg „Време за училище” наградата ще бъде четец за електронни книги, предоставено от PocketBook