Жената – интуитивна и креативна

Помниш ли кога успя за последно да имаш един ден за себе си? Ние, дамите, се опитваме ежедневно да се преборим с хроничната умора и хилядите задачи, да се погрижим за всички и в края на деня и началото на другия да сме отново красиви, борбени и енергични. Как обаче се постига това? Като се обърнем отново към себе си и си дадем възможността да се чувстваме отново жени – родени с творческо усещане за света, със силна интуитивност и енергия да създава… живот!

Да, ставаш майка и отговаряш за това малко същество. Ти трябва да му покажеш света и живота в целия му блясък с всичката си любов и внимание. Даряваш му здраве, сила, възпитание и е прекрасно, нали? Но откъде после зареждаш себе си, за да можеш утре, другата седмица, месец, година да можеш да си все така раздаваща себе си и променяща света?

Женя Андонова, Художник: Жената е сътворяваща и всяка дейност през деня ѝ изисква творчество. Да разреши ситуация, да реагира, да съобрази, да забелязва и всичко накрая може да не е логическо, но сработва в ежедневието ѝ. Всичко това е творчество и ни е вродено да виждаме красотата!

Не се притеснявайте, това не е поредната изповед на една жена, напротив! Всяка от нас се ражда със силна интуитивност, творческо усещане за света и енергия и ви споделяме това, за да ви припомним… да ви припомним нашия естествен усет към изкуството. Всяко дете е щастливо, безгрижно, мечтаещо, защото твори непрекъснато. Рисува, играе, създава приказки и игри всеки ден. Защо да не го правим и ние, когато сме пораснали?

Знаете ли… всяка дама успява естествено и интуитивно да опознае изкуството, да се отпусне и да сътвори нещо прекрасно, дори досега да не се е докосвала до изкуството, защото жената е най-силна в интуицията си, а изкуството ѝ помага в това.

Създадохме „A Day of ART” точно затова – да почувствате себе си креативна, силна и вдъхновена отново. На 17 март ще се отдадем на творчеството в 3 уъркшопа на близка до нашата същност тема „Шевици“. За повече информация четете на нашия сайт: https://goo.gl/5ejh3W

 

Автор: майка на две деца, художник, режисьор

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK

Коментарите са изключени.