Друга важна част от менюто на хората, страдащи от анемия, са суровите ядки. Важно е те да са сурови, а не пържени или печени. Тук изключение правят фъстъците, които не са препоръчителни. По-добре наблегнете на орехите, бадемите, лешниците.
Свързани статии

Здраве
Няма вредни и безвредни Е-та в храните, проблемът е в количествата
Всички Е-та или т.нар добавки, по смисъла на законодателството не са храни. Това са вещества, които по технологична хеобходимост, влагани в съответните продукти, придават на продукта някакви [вижте още]

Бременност
Умора, тежест и световъртеж по време на бременността
По време на бременността тялото на жената създава и износва цял нов човек! Този забележителен процес няма как да не е свързан с някои леки или по-осезаеми [вижте още]

Здраве
Цезарина Илиева: „Не отстранявайте кърлежите с мазнина и памук“
Цезарина Илиева е началник на отдел „Паразитология“ към Столичната регионална здравна инспекция. Завършва висше образование в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Обща биология“, квалификация преподавател по [вижте още]
Коментарите са изключени.